Samenwerkingen

Door de jaren heeft “van den Heuvel & Zn.” een stevige band opgebouwd met de beste leveranciers op het gebied van oude en natuurstenen vloeren. Deze bedrijven vertrouwen dan ook voor 100% op onze betrouwbaarheid en kwaliteit.

Wilt u graag meer weten over de bedrijven waarmee wij samenwerken?

Uiteraard hebben al deze bedrijven hebben hun eigen uitstraling en specialiteiten. Om u kennis te laten maken met deze schitterende bedrijven, hebben wij hieronder voor ieder van onze partners een kleine uitleg geschreven.

Van den Heuvel & van Duuren

“Van den Heuvel & van Duuren” is een prachtige natuursteenhandel die zich richt op kwaliteit en exclusiviteit. Werkelijk alle denkbare soorten natuursteen zitten in hun assortiment. “Van den Heuvel & van Duuren” staat bekend om hun kwaliteit. Alleen de beste selecties natuursteen worden hier verkocht. Daarnaast beschikt “Van den Heuvel & van Duuren” over het grootste online natuursteen assortiment van Nederland. Nieuwsgierig geworden…? Neem gerust een kijkje op hun website

 

t’ Achterhuis

Na 2 generaties en meer dan 45 jaar ervaring is ’t Achterhuis uitgegroeid tot een gerenommeerde groot- en detailhandel in historische bouwmaterialen.

Bij ’t Achterhuis vindt u antieke, oude, verouderde en historische bouwmaterialen voor bouwen, wonen en uw tuin. Er is ruim 18.000m2 aan expo met de mooiste showrooms en een van de grootste assortimenten van de Benelux. Neem gerust eens een kijkje op hun website.

 

Goedkoophardsteen.nl

Goedkoophardsteen.nl is het 2e bedrijf van John van den Heuvel. Ja, de zoon van :-). Dit frisse internet bedrijf is een bundeling van John zijn kennis over natuursteen en de internet marketing kracht van Mitchel van Duuren. Deze unieke combinatie maakt het mogelijk voor u de mooiste hardsteen te kopen tegen ongelooflijk lage prijzen. Gelooft u het niet? Kijk gerust even op hun website.