Bourgondische Dallen Leggen

Het leggen van Bourgondische Dallen is geen allerdaags tegelwerk. Bourgondische Dallen leggen is een vak apart. Deze zeer speciale natuursteen vraagt om productkennis en ervaring. Alleen dan krijgt de vloer het eindresultaat dat verwacht wordt.

Bourgondische Dallen leggen

Ervaring met Bourgondische Dallen

“van den Heuvel & Zn.” is de specialist op het gebied van Bourgondische Dallen verwerken. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een productkennis ontwikkeld die er voor zorgt dat de bekende problemen zoals, hoogte verschillen in de tegels (door dikte verschil), donkere vlekken (na het leggen of voegen) en scheurtjes in het voegwerk langs de tegels simpelweg niet meer voor komen. Dit komt omdat wij door de jaren heen precies weten welke materialen we wel en niet mogen gebruiken in combinatie met deze zandsteen.

“van den Heuvel & Zn.” wordt niet voor niets aanbevolen als dé specialist door het t’ Achterhuis en “van den Heuvel & van Duuren” bij de verkoop van deze schitterende vloeren.

Het behandelen van Bourgondische Dallen

Ook na het leggen vergt een Bourgondische Dallen vloer nog enige aandacht. Ook hiervoor kunt u “van den Heuvel & Zn.” inschakelen. Het behandelen / impregneren van Bourgondische Dallen is per vloer verschillend en wordt dan ook per vloer bekeken. Het is dan zeker niet dom om dit door de expert op dit gebied uit te laten voeren. Zo bent u zeker van het beste eindresultaat!

Tags:

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

No comments yet.

Leave a Reply