Oude plavuizen leggen

Het leggen van oude plavuizen

Ook het leggen van oude plavuizen is een specialiteit. Oude plavuizen zijn vaak zeer verschillend van dikte. Hierdoor is het lastig de vloer vlak te leggen. Daarnaast is het moeilijk rechte lijnen in de vloer te krijgen door het verschil in de maten. Bij “van den heuvel & Zn” zijn we gewend aan deze maat verschillen. Door onze jarenlange ervaring met oude bouwmaterialen kunnen wij uw oude plavuizen vloer netjes recht en vlak leggen. Of dit nu in de specie of in onze speciale lijm / mortel is, wij maken er een mooie vloer van.

Het voegen van oude plavuizen

Het voegen van plavuizen is een lastig en secuur werk. Door de poreuze toplaag van een oude plavuis droogt het voegsel snel in de tegels. Als dit niet met de juiste handelingen en snelheid gebeurt, krijgt U een ernstige aanslag op uw vloer. Deze zal lastig van de vloer te halen zijn. Ook het vol voegen van de oude plavuizen levert vaak problemen op. Regelmatig horen wij verhalen over voegen die te diep zijn. Wij hebben echter genoeg ervaring met oude plavuizen om dit uit te sluiten.

Behandelen van plavuizen

Na het leggen van uw oude plavuizen is het belangrijk de vloer goed te behandelen. Hier zijn verschillende manieren voor. In samenwerking met verschillende oude bouwmaterialen handelaren hebben wij verschillende behandelingen getest. Mocht U na het leggen van uw oude plavuizen vloer, de vloer door ons willen laten behandelen? Dan bent U bij “van den Heuvel & Zn.” in goede handen.

Heeft U vragen over onze werkzaamheden, of wilt U een vrijblijvende offerte van ons ontvangen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website.

Tags:

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

No comments yet.

Leave a Reply