Het impregneren van uw tegelvloer…

impregneer voor uw oude of natuurstenen tegelvloer
 
De afwerking maakt de vloer
 
van den Heuvel & Zn bezit door vele jaren ervaring veel kennis over oude en natuurstenen vloeren. Een voordeel hiervan is dat wij voor praktisch iedere steen de perfecte afwerking kunnen verzorgen. Of het nu de afwerking van een oude plavuizenvloer is die zijn karakter niet mag verliezen. Of een natuurstenen vloer in een keuken of badkamer die voledig vuil en water afstotend moet zijn. Wij doen het allemaal. Ook het opnieuw op kleur brengen van uw hardstenen vloer hoort hierbij. Van den Heuvel & Zn bekijkt iedere tegelvloer appart en levert daarna het best passende product. Dit varieert van Boenzeep (was) tot Muller Chemie producten. U krijgt alleen het beste voor uw tegelvloer!

Het verwerken van deze producten vergt ook wel enige product kennis. Het zou zonde zijn om uw mooie tegelvloer in 1 handeling voorgoed te verpesten. Foute handelingen kunnen namelijk in sommige gevallen lijden tot blijvende vlekken of strepen in uw vloer. Daarnaast zijn de truckjes van de vakman natuurlijk cruciaal bij het afronden van een oude of natuurstenen tegelvloer.

De afwerking van uw oude of natuurstenen tegelvloer is in goede handen bij ,

van den Heuvel & Zn.

Tags:

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

2 Responses to “Het impregneren van uw tegelvloer…”

 1. H cvan den brink 27 juni 2012 10:23
  #

  Graag zou ik wat mogelijkheden willen voor een onbehandelende estrikken vloer om die te behandelen zodat je een mooie warme uitsraling krijg

  vr gr hetty

 2. admin 27 juni 2012 11:22
  #

  Hoi Hetty

  Waarschijnlijk is Superfix hier het perfecte middel voor. U kunt dit o.a halen bij t’achterhuis in Udenhout.
  Wanneer u dit niet zelf wilt doen, kunnen wij hier ook een offerte voor maken.

  Vriendelijke Groet

  John van den Heuvel

Leave a Reply