Oude bouwmaterialen verwerken

Een vak appart….

Oude plavuizenvloer

Het leggen van oude vloeren vergt veel product kennis. Oude bouwmaterialen zijn door de jaren heen namelijk vaak wat kwetsbaarder geworden. Daarnaast zijn de oude tegels vaak ook niet opgewassen tegen veel eigentijdse producten. Zodra U er voor kiest om een oude tegelvloer te gaan leggen. Kiest U eingelijk ook voor een goede tegelzetter. van den heuvel & zn bestaat al meer dan 100 jaar en heeft ruime ervaring met oude tegelvloeren. Het is niets voor niets dat wij al eerder met ons werk in meerdere vakbladen stonden. Bladen als VT Wonen, ”het nonchalante wonen” van Emile van Dijk, en de Residence publiceerde al heel wat foto’s van vloeren die door ons gelegd zijn.

Het leggen van een oude vloer gaat in eerste instantie om productkennis. De juist handelingen in de juiste volgorde, met de juiste materialen. Er zijn zelfs materialen die al reageren op teveel water. Daarnaast komt er een stuk gevoel bij kijken. Wij bij
van den Heuvel & zn weten hoe een oude vloer er uit moet zien als hij klaar is. Daarnaast moet de tegelvloer zo gelegd zijn, dat U er op kunt leven als op een vloer van nu.

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply